tirsdag den 13. juli 2010

BREAKING RYGTE - Riis afslører nye sponsorer

Pressemeddelelse

Paris, 13/7 2010

Efter Bjarne Riis på et pressemøde i går afslørede den ene af hans professionelle cykelholds nye sponsorer, den amerikanske IT gigant Sunguard, kan vi nu på rygtebasis afsløre den anden ind til videre unavngivne sponsor.
Ifølge vores kilder skulle den anden hovedsponsor være den lokale ejer af Skodstrup Cykelbiks, Justin Case. Justin Case har ifølge rygter store forventninger til at Skodstrup Cykelbiks vil blive promoveret effektivt via det nye sponsorat.


Billede af Skodstrup Cykelbiks

Chefen for Skodstrup Cykelbiks, Justin Case, rygtes at ankomme til Riis' Team Saxobank bus i løbet af morgendagens etape hvor der efter sigende vil blive afholdt et kort pressemøde.
Det er lykkedes Dagens Crap at bore lidt nærmere ned i sagen, og vores kilder har afsløret at der efter sigende er mere bag denne aftale end som så. Som en del af sponsoraftalen skal chefen for Skodstrup Cykelbiks efter sigende blive forfremmet til rytter og nyt klassementshåb for holdet til næste års Tour - dette vil i så fald passe godt ind i Riis' holds nye strategi nu hvor Schleck brødrene med alt sandsynlighed forlader holdet efter den igangværende sæson.


Justin Case fotograferet ude for hans cykelbiks i Skodstrup for nylig

Det er lykkedes Dagens Crap at få fat på nogle eksklusive klip af Justin Case træne op til denne sæson.


Justin Case på træningslejr i Italien, februar i år


Justin Case på træningslejr i Ghana, februar i år

Bjarne Riis vil ifølge vores kilder kommentere på Justin Case og hans mulige rolle som ny rytter på hans hold på det rygtede pressemøde i morgen i Frankrig.
Dagens Crap understreger at det hele ind til videre er rygter - rygter vi har modtaget 10 liter vodka for at bringe.
Dagens Crap vender tilbage så snart der er nyt i sagen.

http://tv2sport.dk/node/58939 - Artikel om den nye hovedsponsor Sunguard

2 kommentarer:

  1. Jeg tror Justin Case bliver et utrolig vellykket indslag i tour de france - han ser ihvertfald ud til at mestre den cykel med perfektion!

    SvarSlet
  2. Hey N

    Som chefredaktør på Dagens Crap vil jeg lige slå fast igen at det er ubekræftede rygter vi her har bragt - husk det men ellers tak for comment.

    - K

    SvarSlet