torsdag den 8. juli 2010

Pressemeddelelse - EU forbyder hedebølger

Pressemeddelelse

Bruxelles, 8/7 2010

Efter længere tids hedebølger over hele Europa, noget vi i Danmark også kommer til at mærke til i de kommende dage, har EU parlamentet i en drastisk beslutning valgt at forbyde hedebølger.
Beslutningen kommer efter ca. 1 måneds uafbrudt hedebølge over store dele af EU, noget der har ramt alt fra arbejdspladser, folk på motorveje på vej på rejse samt illegale aliens fra andre planeter der opholder sig ulovligt i EU.
Helt op mod 2 illegale aliens har måtte lade livet på grund af varmen.

EU kommisionsformand Manuel Barosso udtalte at "hedebølger er et stort problem for produktiviteten i EU landene, med denne nye lov udsender vi et stærkt signal om at vi handler kraftfuldt over for problemet".
Manuel Barosso havde i dagens anledning drukket sig godt stiv i 10 liter ren vodka, så han formåede ikke helt successfuldt at fremstamme ovenfor nævnte sætning.
FIFA præsident Sepp Blatter, som af uforklarlige grunde var til stede ved annonceringen, gav dog den vodka påvirkede galning ret.


Sepp Blatter var godt opildnet ved annonceringen af den nye anti hedebølge lov

Den nye lov kommer efter at forskere fra det prestigefyldte Cambridge University i 4 år har forsket på en vejrmodificerings maskine. I februar i år blev maskinen fremvist i et storslået event på et af de store fodbold stadioner i London, desværre fik maskinen hele stadionet til at kollapse og er den dag i dag stadig totalt i ruiner.
Den ledende forsker fra universitetet professor SunIs Bad kommenterede at maskinen er totalt sikker dog.


Det lokale stadion i London som kollapsede for nylig ved fremvisningen af vejrmodificeringsmaskinen

Den danske EU miljøkommisær Connie Hedegaard var ikke til stede, men i stedet lykkedes det os at få en kommentar fra Jytte Abildstrøm som kommenterede "mine solbriller er blevet væk".
Hedebølger er nu en saga blot hvis vi skal tro EU kommisionen - loven træder i kraft om 29 år.

2 kommentarer:

  1. Utrolig intelligent kommentar fra Jytte Abildstrøm. Men hvad skal hun dog også med solbriller, nu hvor hedebølger er en saga blot.. :)

    SvarSlet
  2. Det er et kanon godt spørgsmål du stiller der, ingen tvivl om det.
    Personlig er jeg glad for udmeldingen fra EU kommisionen, jeg forventer at se pingviner på vores breddegrader nu hvor temperaturerne bør falde.

    - K

    SvarSlet