torsdag den 8. juli 2010

Længe ventet lancering af Dagens Crap

Pressemeddelelse

Skodstrup, 8/7 2010

Efter lang tids spændt venten fra masserne rundt om i landet lancerede den aktuelle nyhedsblog 'Dagens Crap' i dag sit nye blogsted på nettet.
Pressemødet fandt sted i glimrende lokaler i Skodstrup forsamlingshus, og chefredaktør K udtalte til de fremmødte pressefolk at "Dagens Crap er overordentlig glade for endelig at være gået i luften, folk vil i fremtiden kunne finde kommentarer, alternative synsvinkler på de nyeste nyheder samt ikke mindst opskrifter på stegt bøgetræ på sitet".


Billede fra dagens pressemøde










Blandt de fremmødte pressefolk var også en tydelig desillusioneret tidligere sportsjournalist ved navn Claus Elgaard - han fremstammede at han troede dette var det årlige træf for medlemmer af DCMK (Dansk Citronmåne Klub).
Omtalte tidligere sportsjournalist måtte skuffet forlade pressemødet, ifølge rygter iøvrigt bærende på en alt ALT for stor skyldfølelse.

Pressemødet sluttede af med en hurtig kommentar fra EU kommisionens formand, Manuel Barosso som udtalte "hvad fanden laver jeg i Skodstrup, men fair nok nu ved jeg hvad alt det landbrugsstøtte går til".
Manuel Barosso blev senere på aftenen set i downtown Skodstrup kaste store mængder citronmåne i sig med Claus Elgaard og resten af slænget, dette er dog endnu ikke bekræftede rygter.


En tydelig sindsforvirret EU kommisionsformand














For mere information om Dagens Crap, kontakt K

Ingen kommentarer:

Send en kommentar